Size A A A

Piknik az erdőben

Egy szép nyári madácsicsergős reggel úgy döntöttem, hogy elmegyek túrázni a közelben levő erdőkbe. Reggel miután bepakoltam egy pár dolgot a hátizsákomba neki indultam az erdőnek. Szerencsére elég nyugodt kis erdő volt tisztásokkal bozótosokkal tarkítva. Nagyon megnyugtató kikapcsolódásnak néztem elébe.
Ahogy haladtam az erdőbe befelé egy lélekkel sem találkoztam. Halgattam a madarak csiripelését, élveztem a zöldellő tájat, a simogató napsütést.
Mikor az egyik tisztáshoz értem, észre vettem távolról, hogy egy fiatal leányzó hason fekve olvas meztelenül egy kockás pléden miközben lóbálja a lábát. Élvezte a napsütést és a csendet. Nem messze tőle az egyszemélyes sátra volt felállítva, biztos egyedül indult ő is túrázni még előző nap. Már távolról is felizgatott a látvány, ahogy a 20 év körüli vékony testű, kis cicijű, fehérbörű, hosszú barnahajú szemüveges leány lóbálja a csupasz lábait. Elkezdtem figyelni távolról. Felizgatott a látvány, így elő is vettem a szerszámom és elkezdtem rá masztizni.
Egy belső hang azt súgta, hogy menjek oda hozzá. Így is tettem. Odalopóztam a kis ártatlan kinézetű meztelen leányhoz, s mikor már csak pár méter volt köztünk, megszólítottam.
-Szia Zsolti vagyok. Segíthetek?- Kérdeztem.
Ő ilyedten rámnézett és szemérmesen meztelen testét eltakarva a pléddel, így szólt: -Maga meg mit keres itt? Kukkol?-
Én mentegetőzve így feleltem: -Nem, csak megláttalak távolról és ide kellett jöjjek.-
Erre elpirult, de már mosolyogva válaszolt: -Hát úgy is unalmas volt egyedül, csatlakozz hozzám. De neked is meztelennek kell lenned!- Utasított huncutul mosolyogva a kiscsaj.
-Egyébként Betti vagyok- Mutatkozott be lágy nőies hangon.
Szerintem bejöttem neki ezért ajánlotta fel, hogy csatlakozzak, illetve biztos észre vette, hogy a rövidnadrágom alatt vmi domborodik és beindult a fantáziája. Ugyanis ahogy a plédbe bebunyolálva felült, az arca a derekamig ért és akarva akaratlanul rápillantott a piros nadrágomra.
Persze én sem voltam rest. Elfordultam, ledobtam mellé a hátizsákomat, levettem a pólómat, a zoknit, a cipőt, majd a nadrágomat is. Azt bizony elfordulva, nehogy meglásson, hogy tényleg felizgultam. A letolt nadrágomat a kezemben tartva, eltakartam vele péniszemet s elhelyezkedtem mellé.

Comments (0)
Last commented videos / Trending video comments / Most commented videos
Advertisment